Luxury dekbed

Equilli dekbed en kussens op bed

Matras

  • 100% Mazurische ganzendons
  • Warmteklasse personaliseerbaar langs beide zijden
  • Warmteklasse aanpasbaar na aankoop (Equilli Slaapcontract voor dekbedden)
  • 100% mako katoenperkal, zeer fijne nano batist, NM 200 satijn
Loading...
Prijs dekbed (All Year):
Download hier alle afmetingen en prijzen.

Alle Equilli dekbedden zijn ontwikkeld vanuit dezelfde filosofie als onze matrassen: personaliseerbaar en aanpasbaar voor een slaapoplossing op jouw maat.

Heb jij het graag lekker warm en ligt je partner liever wat frisser? Geen probleem. Zelfs de voeten kunnen langs beide zijden extra warm afgevuld worden.

Slaapcontract

Hoe ben je nu zeker of een bepaald dekbed niet te warm of te koud voor je is? Eenvoudig, slaap er een jaartje over…

Elk Equilli dekbed gaat gepaard met het Equilli Slaapcontract. Dankzij deze unieke tevredenheidsgarantie ben je altijd zeker van je aankoop. Vind je het dekbed toch te warm of te koud? Geen probleem. Dan passen we dit voor u aan. Helemaal gratis tijdens het eerste jaar na aankoop.

Verantwoord dons

Equilli werkt enkel samen met leveranciers en partners die verantwoord omgaan met dieren en dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen. Alle dekbedden voldoen aan de strenge Belgische en Europese regelgeving in dit verband.

Wat betekent dit nu concreet?

  • bevat enkel dons verkregen van dieren die geslacht zijn voor consumptie
  • bevat geen dons van gedwangvoederde dieren noch dons verkregen via de pluk van levende dieren
  • dons is gewassen, ontsmet en ontkiemd en is voorzien van het Oeko-tex label
  • voldoet aan de Europese norm DIN EN 12934

Onderhoud en donsreiniging

Dekbedden kan je best elke dag even opschudden en zo nu en dan even verluchten. Laat het dekbed best elke dag opengeslagen aan het voeteinde liggen. Zo kan zowel je matras als je dekbed optimaal ventileren.

Synthetische dekbedden kan je wassen op 60°C. Bij donzen dekbedden doe je dat beter niet. Je riskeert namelijk dat de dons gaat samenklitten en zijn isolerende eigenschappen verliest. Een donsdeken reinigen is specialistenwerk. Het donsdeken wordt volledig opengemaakt en dons en tijk worden apart van elkaar gereinigd. Slechte donsdeeltjes worden weggefilterd en de dons wordt op oorspronkelijk vulgewicht bijgevuld met de juiste vulling. Ons advies luidt om dit elke 5 jaar te laten doen. Je kan hiervoor terecht bij elk van onze winkels.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!

Onze winkels

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.