Cornelis Bedding Gent

Kom je nieuwe matras zelf testen

Cornelis Bedding is onze exclusieve verdeler in Gent en omstreken. Naast de volledige collectie Equilli matrassen en hoofdkussens vindt u hier ook andere merken. Alle medewerkers van Cornelis Bedding kregen een uitgebreide opleiding over onze producten en meettechnologie zodat ze u met deskundig advies kunnen bijstaan. Kom vrijblijvend langs of maak op deze pagina een afspraak voor een Personal Sleep Scan.

  • Officieel verdeler van Equilli
  • Jouw matras op maat
  • Persoonlijke slaapscan ter plaatse

Bezoek onze slaapwinkel

Adres

Antwerpsesteenweg 999
9041 Gent (Oostakker)
Routebeschrijving tonen

Openingsuren

DI-ZA: 10u- 18u
ZO: 13u – 18u
MA: gesloten

Maak vrijblijvend een afspraak in Gent

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We dromen allemaal van een goede nachtrust. Toch is de weg ernaartoe voor iedereen verschillend. Afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeur is een matras al gauw te hard, te zacht, te groot, te klein, te dik, te dun, of … gewoon perfect. Met een matras op maat kunnen we voor elke unieke klant de beste oplossing vinden.

Het modulair concept van de Equilli matras laat toe om meer dan 15 552 verschillende matrassen samen te stellen. Keuzestress? Niet nodig, tijdens een bezoek aan Cornelis Bedding bepaalt onze Personal Sleep Scan eenvoudig en accuraat welke samenstelling voor u optimaal is. Het enige dat u daarvoor zelf moet doen is even in ruglig en zijlig op ons meetbed liggen.

Dankzij de unieke service van het Equilli Slaapcontract kan u bovendien op beide oren slapen. Slaapt u na een tijdje toch niet op die verhoopte wolk, dan zorgen wij tijdens het eerste jaar na aankoop gratis voor de nodige module-aanpassingen. Zo garanderen wij u de perfecte nachtrust en bent u zeker van uw aankoop.

Download de gratis Equilli slaapbrochure

Meer weten over onze matrassen en prijzen?

Ontvang gratis onze slaapbrochure.

In de slaapbrochure vind je alle producten uit ons assortiment. Je vindt er ook de richtprijzen terug van onze ergonomische matrassen op maat.