Vandermeeren interieur

Vandermeeren interieur is onze exclusieve verdeler in Veurne en omstreken. Naast de volledige collectie Equilli matrassen en hoofdkussens vindt u hier ook andere merken. Alle medewerkers van Vandermeeren interieur kregen een uitgebreide opleiding over onze producten en meettechnologie zodat ze u met deskundig advies kunnen bijstaan. Kom vrijblijvend langs of maak op deze pagina een afspraak voor een Personal Sleep Scan.

 

CONTACTGEGEVENS

Pannestraat 237
8630 Veurne

www.vandermeeren.be
info@vandermeeren.be

winkels_telefoonicoon 058 31 03 20

 
MA-VR 9u – 12u
13u30 – 18u
ZA 9u30 – 12u
13u30 – 18u
ZO 14u – 18u
WO gesloten

Maak vrijblijvend een afspraak in Veurne

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We dromen allemaal van een goede nachtrust. Toch is de weg ernaartoe voor iedereen verschillend. Afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeur is een matras al gauw te hard, te zacht, te groot, te klein, te dik, te dun, of … gewoon perfect. Met een matras op maat kunnen we voor elke unieke klant de beste oplossing vinden.

Het modulair concept van de Equilli matras laat toe om meer dan 15 552 verschillende matrassen samen te stellen. Keuzestress? Niet nodig, tijdens een bezoek aan Vandermeeren interieur bepaalt onze Personal Sleep Scan eenvoudig en accuraat welke samenstelling voor u optimaal is. Het enige dat u daarvoor zelf moet doen is even in ruglig en zijlig op ons meetbed liggen.

Dankzij de unieke service van het Equilli Slaapcontract kan u bovendien op beide oren slapen. Slaapt u na een tijdje toch niet op die verhoopte wolk, dan zorgen wij tijdens het eerste jaar na aankoop gratis voor de nodige module-aanpassingen. Zo garanderen wij u de perfecte nachtrust en bent u zeker van uw aankoop.

Buitenkant Equilli Veurne Vandermeeren