Sfeerbeeld winkel in de buurt

Kom veilig winkelen in elk van onze verkooppunten!

Omdat slaapadvies op maat een rustige en veilige omgeving vereist hebben al onze verkooppunten de nodige voorzorgsmaatregelen genomen ter bescherming tegen het coronavirus. Omdat jouw gezondheid en die van onze verkoopmedewerkers ons nauw aan het hart liggen, hebben we enkele maatregelen voorzien. Met een kleine moeite slagen we er samen in een safe shopping ervaring te creëren.

Wij raden je aan om een afspraak te maken. Op die manier gun je jezelf de tijd om een juiste keuze te maken. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via onze website, telefonisch of via email. Een overzicht van de contactgegevens van al onze winkels vind je op onze winkelpagina. Wanneer je doorklikt op de winkel die je verkiest, kan je via het webformulier eenvoudig een afspraak maken.

Aan de ingang van de winkels staat een dispenser met desinfecterende alcoholgel. We vragen je om bij het binnenkomen en buitengaan je handen te ontsmetten. Onze verkoopmedewerkers doen dit zelf ook regelmatig.

In onze Belgische verkooppunten dragen alle verkoopmedewerkers een mondmasker. We vragen aan onze klanten om zelf ook een mondmasker te dragen tijdens het winkelbezoek.

Een matras of hoofdkussen kan je pas kopen nadat je uitgebreid hebt kunnen testliggen. De testkussens die in de winkels liggen, zijn voorzien van een afwasbare kussenhoes die na elk gebruik gedesinfecteerd wordt met alcohol. Ook de matrassen zelf worden gedesinfecteerd met een vernevelende spray en de winkels voorzien vers gewassen lakens die je kan gebruiken om op te liggen. Deze lakens worden enkel voor jou gebruikt en worden nadien opnieuw gewassen.

Tot slot worden de winkels goed verlucht. De tafels en de betaalterminals worden na elk gebruik ontsmet.

Bij Equilli geloven we in de kracht van slaap. Een goede nachtrust is de basis voor een goede gezondheid en voor een optimale weerstand. Met bovenstaande maatregelen willen we ervoor zorgen dat je zo veilig mogelijk begeleid wordt bij de belangrijke aankoop van je nieuwe matras, hoofdkussen of bed.