Bedbodems en bedden

Bij Equilli komt de ondersteuning en het comfort volledig uit de matras. Dit laat toe om bij het ontwerp de Equilli bedden en bedbodems alle onnodige toeters en bellen weg te laten.

De Equilli Pure lattenbodems zijn verkrijgbaar als inlegbodem voor in een bestaand bedkader of gewoon als vrijstaande lattenbodem. Ze kunnen zowel vlak als elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden.

Wil je liever een alles in één oplossing die naadloos in elke slaapkamer integreert? Kies dan voor Equilli Less. Het minimalistische design is een welgekome afwisseling ten opzichte van traditionele ledikanten en boxsprings.

Equilli Less

Less is more. Een compleet bed met een functioneel en minimalistisch ontwerp dat in elke slaapkamer past. Met hout afkomstig van de rubberboom getuigt het ontwerp ook van duurzaam en circulair materiaalgebruik.

Pure vrijstaand

De lattenbodem tot zijn essentie herleid. Zonder overbodige attributen die een bedbodem alleen maar duurder maken. Zowel in vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar.

Pure inlegbodem

De lattenbodem tot zijn essentie herleid. Geschikt als inlegbodem in een bestaand bedkader. Zowel in vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!

Onze winkels

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.