Less bed detail hoek

Bedbodems en bedden

Bij Equilli komt de ondersteuning en het comfort voornamelijk uit de matras. Dit laat toe om bij het ontwerp de Equilli bedden en bedbodems alle onnodige toeters en bellen weg te laten.

De Equilli lattenbodems en inleg boxspring zijn verkrijgbaar voor in een bestaand bedkader of gewoon als vrijstaande lattenbodem. Ze kunnen zowel vlak als elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden.

Wil je liever een alles in één oplossing die naadloos in elke slaapkamer integreert? Kies dan voor het Less bed. Het minimalistische design is een welgekome afwisseling ten opzichte van traditionele ledikanten en boxsprings.

Less bed hout detail hoofdeind

Less bed

Less is more. Een compleet bed met een functioneel en minimalistisch ontwerp dat in elke slaapkamer past. Met hout afkomstig van de rubberboom getuigt het ontwerp ook van duurzaam en circulair materiaalgebruik.

Equilli Pure vrijstaande lattenbodem

Pure vrijstaand

De lattenbodem tot zijn essentie herleid. Zonder overbodige attributen die een bedbodem alleen maar duurder maken. Zowel in vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar.

Equilli Pure inleg lattenbodem

Pure inlegbodem

De lattenbodem tot zijn essentie herleid. Geschikt als inlegbodem in een bestaand bedkader. Zowel in vlakke uitvoering als elektrisch verstelbaar.

Inlegbox_Isometrisch zijaanzicht_750x500px

Equilli inleg boxspring

Een duurzame inlegbodem geschikt voor elk bedkader of ledikant. De Equilli inleg boxspring is verkrijgbaar in vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!