Matrassen

Alle Equilli matrassen zijn ontwikkeld op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.

Bedden

Bij Equilli komt de ondersteuning en het comfort volledig vanuit de matras. Onze bedden en lattenbodems blinken dan ook uit in eenvoud.

Hoofdkussens

Equilli kussens zijn ontworpen vanuit dezelfde filosofie als onze matrassen: eenvoudig aanpasbaar voor een oplossing op maat.

Dekbedden

Vaak te warm of net te koud? Slaap altijd goed, zelfs samen onder hetzelfde dekbed. Lees meer over onze gepersonaliseerde dekbedden.

Waarom Equilli?

Onze
wetenschap

Sleep
Scan

Zeker van
je aankoop

Ontdek onze wetenschap in 3 stappen

1. Persoonlijk gesprek

Onze goed opgeleide slaapadviseurs gaan eerst met u in gesprek om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

2. Sleep Scan

De Personal Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup.

3. Proefliggen en advies

Uw slaapadviseur stelt ter plekke uw matras samen, zodat u uitgebreid kan testliggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen.

Ervaringen van onze klanten

Betere slaapkwaliteit

Onze klanten rapporteren een 59% hogere slaapkwaliteit op de Equilli matras in vergelijking met hun vorige matras.

Reductie rugpijn

Onze klanten rapporteren 60% minder rugklachten bij het opstaan op de Equilli matras in vergelijking met hun vorige matras en 48% minder rugklachten overdag.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Equilli winkels

Onze winkels

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.

Wij steunen To Walk Again

Equilli heeft een structurele samenwerking met To Walk Again. Via uw aankoop steunt u dus ook de vzw, opgericht door Marc Herremans, die personen met een fysieke beperking maximaal motiveert en ondersteunt om bewegen (terug) deel te laten uitmaken van hun dagelijks leven.