Het slaapcontract

Bij Equilli stellen wij het welzijn van de klant voorop. Het modulair concept van de Equilli Support flex matras geeft ons de kans om u een unieke tevredenheidsgarantie te bieden. Iedere Equilli Support flex matras gaat namelijk vergezeld van het Equilli Slaapcontract. Vindt u de voor u bepaalde modulekeuze toch niet optimaal, dan hebt u de mogelijkheid om zelf wijzigingen aan te brengen.

Houd er evenwel rekening mee dat uw lichaam een tijdje nodig heeft om aan de nieuwe ondersteuning te wennen. Daarom raden wij aan om de modules pas te wisselen nadat u minimum een maand op de matras heeft geslapen. Het eerste jaar na aankoop is deze service helemaal gratis. Vanaf het tweede tot het vijfde jaar na aankoop krijgt u een degressief aflopende korting op de aankoop van de te vervangen zone:

Icoon slaapcontract korting

Slaapcontract voorbeeld matras

Een voorbeeld

In januari 2014 koopt u een Equilli matras bij een erkende verdeler. In december 2016 wenst u een zachtere taillezone. U bent immers enkele kilo’s afgevallen en ondervindt sinds kort lichte hinder bij het opstaan. U krijgt dan 60% korting en betaalt slechts 60 € ipv 150 € voor de zachtere taillezone.