Personal Sleep Scan

Jouw indrukkingsprofiel is uniek. Onze Personal Sleep Scan brengt dit perfect in kaart.

  • Wetenschappelijk gefundeerde meting
  • Vind de matras die 100% bij je past
  • Test ter plaatse uit
  • Gratis en vrijblijvend

Hoe werkt het?

In 3 stappen naar jouw unieke matras:

1. Meten

In 1 minuut meten we je lichaamsprofiel en slaaphouding met onze Sleep Scan. Het enige dat je zelf moet doen, is even op je zij en op je rug gaan liggen.

2. Testen

Na de meting kan je jouw matras op maat meteen testen in de winkel. Met jouw voorkeuren als finishing touch.

3. Kiezen

Nu enkel nog je bed kiezen en dan kan je op beide oren slapen. Zelfs als je lichaam verandert, blijft een Equilli matras perfect liggen. Want wij veranderen jouw matras met je mee, het eerste jaar volledig gratis!

Wat is het verschil
met een drukmeting?

Een drukmeting meet de contactdruk tussen de huid en het matrasoppervlak en is vooral van toepassing om doorligwonden bij bedlegerige patiënten te vermijden. Een drukmeting geeft echter geen informatie over de vervorming van het slaapsysteem, noch over de vervorming van de wervelkolom.

De Sleep Scan leert ons exact hoe diep de verschillende lichaamsdelen in de matras wegzakken in verschillende slaaphoudingen. En dit is voor iedereen anders.

Waar een Sleep Scan
laten maken?

Maak een afspraak of spring binnen bij een erkende Equilli verdeler of Slaapexpert. Al onze winkelpunten zijn uitgerust met de Sleep Scan technologie en zijn uiterst bekwaam in hun vakgebied.

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!