Personal Sleep Scan

Ook úw indrukkingsprofiel is uniek. Onze Sleep Scan brengt dit in kaart.

Sleep scans zijlig en ruglig

Jouw indrukkingsprofiel is uniek. Onze Personal Sleep Scan brengt dit perfect in kaart.

  • Wetenschappelijk gefundeerde meting
  • Vind de matras die 100% bij je past
  • Test ter plaatse uit
  • Gratis en vrijblijvend

Wat is het?

De Personal Sleep Scan is een wetenschappelijk gefundeerde meting van uw rug en slaaphouding. U moet gewoon even in zijlig en ruglig op ons meetbed liggen en het systeem meet uw persoonlijk indrukkingsprofiel. Op die manier bepalen we welke matrassamenstelling voor u het best is.

Waarom is het nodig?

Uit de meer dan tienduizend metingen die we al gedaan hebben, is één conclusie duidelijk: uw indrukkingsprofiel is even uniek als uzelf. De juiste ondersteuning, waarbij uw hoofd, nek en wervelkolom op een horizontale lijn liggen, is dus voor iedereen anders. Onze Sleep Scan brengt deze persoonlijke ondersteuning objectief in kaart.

Hoe werkt het?

In 3 stappen naar uw unieke matras:

Persoonlijk gesprek om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen

1. Persoonlijk gesprek

Onze goed opgeleide slaapadviseurs gaan eerst met u in gesprek om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

Sleep scan vrouw liggend op zij

2. Sleep Scan

De Personal Sleep Scan meet uw indrukkingsprofiel en berekent welke ondersteuning u nodig heeft ter hoogte van schouders, taille en heup. Zo krijgt u objectief advies op maat. En het enige dat u hiervoor zelf hoeft te doen is liggen op ons meetbed.

Proefliggen en advies vrouw liggend op zij

3. Proefliggen en advies

Omdat u natuurlijk aan den lijve wilt ondervinden hoe uw gepersonaliseerde matras aanvoelt, stelt uw slaapadviseur ter plekke uw matras samen. Zo kan u uitgebreid testliggen en zelf de verschillende comfortopties uitproberen.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!

 

Wat is het verschil
met een drukmeting?

Een drukmeting meet de contactdruk tussen de huid en het matrasoppervlak en is vooral van toepassing om doorligwonden bij bedlegerige patiënten te vermijden. Een drukmeting geeft echter geen informatie over de vervorming van het slaapsysteem, noch over de vervorming van de wervelkolom.

De Sleep Scan leert ons exact hoe diep de verschillende lichaamsdelen in de matras wegzakken in verschillende slaaphoudingen. En dit is voor iedereen anders.

Waar een Sleep Scan
laten maken?

Maak een afspraak of spring binnen bij een erkende Equilli verdeler of Slaapexpert. Al onze winkelpunten zijn uitgerust met de Sleep Scan technologie en zijn uiterst bekwaam in hun vakgebied.