Equilli Emfit slaaptracker

Matras

 • Contactloze slaaptracker
 • Meet hartslag, ademhaling en beweging
 • Gedetailleerde slaapanalyse en herstel
  (obv hartritmevariabiliteit)
 • Volledig geïntegreerd in de matras
 • 100% automatische werking
 • Slaapgegevens eenvoudig raadpleegbaar via veilige webapplicatie

Prijs Emfit optie:

vanaf € 320,00

Slapen is het nieuwe sporten

Slapen is het nieuwe sporten. Meer en meer specialisten hameren op het belang van slaap bij het onderhouden van een gezonde levensstijl. Jammer genoeg tonen recente studies aan dat het de foute kant opgaat met onze slaapduur en slaapritme. En vreemd genoeg liggen we vaak zelf aan de oorzaak van een verstoorde slaap of een slaaptekort.

Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het belang van voldoende slaap, passen ze hun gedrag niet of slechts kortstondig aan. Dit komt omdat we geen idee hebben over ons slaapgedrag op lange termijn. Het bewustzijn over onze slaapduur is slechts beperkt tot de voorbije nacht(en).

Equilli Emfit helpt je om je slaapritme beter te begrijpen en indien nodig je slaapgewoonten aan te passen.

Equilli Emfit slaaptracker kenmerken

Wat is Equilli Emfit?

Equilli Emfit is een extra optie die in alle Equilli matrassen kan geïntegreerd worden. Het is een slaaptracker die je meer inzicht geeft in je slaapritme en je slaappatronen.

Een hoogtechnologische sensor in de matras meet nauwkeurig je hartritme, ademhaling en bewegingen. Op basis van deze informatie berekent een applicatie je slaappatroon.

De technologie werkt volledig automatisch en autonoom. Je hoeft zelf niets aan of uit te zetten, je moet geen vervelende sensor dragen, en je hebt zelfs geen smartphone nodig. Alles gaat vanzelf.

Je kan je slaapgegevens zelf eenvoudig en veilig raadplegen via je persoonlijk account op de webapplicatie.

Hoe werkt het?

Equilli Emfit werkt op basis van ballistocardiografie (BCG). In tegenstelling tot het meer gekende electrocardiografie (ECG), meet BCG niet de elektrische activiteit, maar wel de mechanische trillingen van het hart (hartritme), de borstkas (ademhalingsritme) en het lichaam (bewegingen en slaaphoudingen).

De ultragevoelige sensor binnen in de matras pikt deze trillingen op en via een ontvanger worden de gegevens verwerkt, opgeslagen en doorgestuurd.

Equilli Emfit helpt je om je slaapritme beter te begrijpen en indien nodig je slaapgewoonten aan te passen.

 • Naadloze integratie in de matras
 • Veilige en autonome werking
 • Op basis van wetenschappelijke studies
 • Lange termijn gegevens
 • Geen smartphone of andere apparatuur nodig
Equilli Emfit slaaptracker werkwijze

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!

Onze winkels

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.