Equilli Slaapexpert Leuven

CONTACTGEGEVENS

Tiensesteenweg 272A
3360 Bierbeek (Lovenjoel)

www.equilli.com/leuven
equilli@demesmacre.be

winkels_telefoonicoon 016 22 52 16

 
DI-ZA9u30 – 18u
ZOgesloten

Maak vrijblijvend een afspraak in Leuven

Bij Equilli Slaapexpert Leuven staat alles in het teken van het Equilli concept. U vindt er de Equilli matrassen en hoofdkussens, en natuurlijk ook aanvullende producten zoals boxsprings en bedlinnen. Lies, Julien en Stefaan helpen u graag verder met deskundig advies. Kom dus zeker eens een bezoekje brengen voor een slaapervaring op maat! Bent u geïnteresseerd in een Personal Sleep Scan? Aarzel dan niet om op deze pagina een afspraak te maken – er wordt met veel plezier een moment vrijgehouden voor u.

We dromen allemaal van een goed nachtrust. Toch is de weg ernaartoe voor iedereen verschillend. Afhankelijk van onze lichaamsbouw, slaaphouding en comfortvoorkeur is een matras al gauw te hard, te zacht, te groot, te klein, te dik, te dun, of … gewoon perfect. Met een matras op maat kunnen we voor elke unieke klant de beste oplossing vinden.

Het modulair concept van de Equilli matras laat toe om meer dan 15 552 verschillende matrassen samen te stellen. Keuzestress? Niet nodig, tijdens een bezoek aan Equilli Slaapexpert Leuven bepaalt onze Personal Sleep Scan eenvoudig en accuraat welke samenstelling voor u optimaal is. Het enige dat u daarvoor zelf moet doen is even in ruglig en zijlig op ons meetbed liggen.

Dankzij de unieke service van het Equilli Slaapcontract kan u bovendien op beide oren slapen. Slaapt u na een tijdje toch niet op die verhoopte wolk, dan zorgen wij tijdens het eerste jaar na aankoop gratis voor de nodige module-aanpassingen. Zo garanderen wij u de perfecte nachtrust en bent u zeker van uw aankoop.

Equilli Leuven Slaapexpert