Equilli is officiële rustpartner van team Lotto Dstny

Equilli kondigt met trots de verlenging aan van de samenwerking met Lotto Dstny om de nachtrust van de voltallige wielerploeg te ondersteunen. Als officiële rustpartner zorgt Equilli ervoor dat de renners kunnen herstellen van hun inspanningen overdag door te slapen op het persoonlijk aangepaste slaapcomfort waar Equilli garant voor staat.  

Equilli, pionier in op maat gemaakt slaapcomfort, biedt een unieke Sleep Scan aan die binnen slechts één minuut een uitgebreide analyse geeft van het lichaamsprofiel en de slaaphouding. Op basis van deze wetenschappelijk onderbouwde meting wordt de matras volledig op maat van de slaper samengesteld. Zo ook voor de renners van Lotto Dstny.

Vanuit de medische staf van Lotto Dstny kwam na een uitgebreide studieronde de vraag naar een samenwerking met Equilli. Binnen Lotto Dstny was men al langer overtuigd van het belang van een goede nachtrust om hun renners optimaal te laten presteren. Het gepersonaliseerde, ergonomische comfort waar Equilli garant voor staat, zou enorm bijdragen tot een vlotte recuperatie van de renners tijdens lange trainingsblokken. Maar ook tijdens de grote rondes zelf is het van belang dat de Lotto Dstny ploeg kan recupereren op hun persoonlijke matras. Daarom reist Equilli met hen mee. De matrassen worden van hotel naar hotel vervoerd en geïnstalleerd in de juiste kamer. Want zoals Joop Zoetemelk in 1980 al zei: “De Tour win je in bed.”

Na een erg succesvol 2023 wordt de samenwerking verlengd voor de periode 2024-2025.

Over Equilli

Het verhaal van Equilli begint aan de Afdeling Biomechanica van de Universiteit van Leuven in België, waar een team onderzoeksingenieurs na jarenlang onderzoek de voordelen van een matras op maat van de slaper ontdekt. Deze wetenschappelijke achtergrond vormt het DNA van het merk en de basis voor alle producten. Vanuit de visie dat een goede nachtrust voor iedereen verschillend is, biedt Equilli een unieke slaapervaring, aangepast aan de individuele behoeften van elke klant. 

Download de gratis Equilli slaapbrochure

Meer weten over onze matrassen en prijzen?

Ontvang gratis onze slaapbrochure.

In de slaapbrochure vind je alle producten uit ons assortiment. Je vindt er ook de richtprijzen terug van onze ergonomische matrassen op maat.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!