Equilli Versterkt Groei en Marktuitbreiding in Nederland met Winston Gerschtanowitz als Strategische Partner en Ondernemer

Boortmeerbeek, België – Equilli, een innovator in gepersonaliseerd slaapcomfort, kondigt met trots de samenwerking aan met Winston Gerschtanowitz. Als strategische partner en ondernemer brengt Winston, bekend als televisiepresentator, zijn waardevolle zakelijke expertise, een uitgebreid netwerk en publieke bekendheid naar Equilli. Deze samenwerking is een krachtige stimulans voor de ambitieuze groeiplannen van Equilli in Nederland. Met Winston aan boord kunnen we nieuwe mogelijkheden creëren en onze missie versterken om een betere nachtrust te bieden aan een zo breed mogelijk publiek.

Equilli, pionier in op maat gemaakt slaapcomfort, biedt een unieke Sleep Scan aan die binnen slechts één minuut een uitgebreide analyse geeft van het lichaamsprofiel en de slaaphouding. Deze technologie stelt klanten in staat hun ideale persoonlijke matras direct na de scan al bij de dealer te testen. Het innovatieve aanbod van Equilli wordt verder benadrukt door hun aanpasbare matrassen, die zich binnen het eerste jaar kosteloos laten aanpassen aan eventuele veranderingen in het lichaam van de klant.

Met Winston Gerschtanowitz als nieuwe kracht, verwacht Equilli een versnelde groei en een uitbreiding van het marktaandeel in Nederland. “Zijn inzet helpt om de visie van Equilli verder uit te dragen en om onze droom van een perfecte nachtrust voor iedereen te realiseren,” aldus Vincent Verhaert, Managing Director van Equilli.

Over Equilli

Het verhaal van Equilli begint aan de Afdeling Biomechanica van de Universiteit van Leuven in België, waar een team onderzoeksingenieurs na jarenlang onderzoek de voordelen van een matras op maat van de slaper ontdekt. Deze wetenschappelijke achtergrond vormt het DNA van het merk en de basis voor alle producten. Vanuit de visie dat een goede nachtrust voor iedereen verschillend is, biedt Equilli een unieke slaapervaring, aangepast aan de individuele behoeften van elke klant. 

Download de gratis Equilli slaapbrochure

Meer weten over onze matrassen en prijzen?

Ontvang gratis onze slaapbrochure.

In de slaapbrochure vind je alle producten uit ons assortiment. Je vindt er ook de richtprijzen terug van onze ergonomische matrassen op maat.

Er is altijd een Equilli winkel in je buurt

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in één van onze winkels. Alle winkels beschikken over de Sleep Scan meettechnologie. De Equilli adviseurs hebben een uitgebreide opleiding gekregen over slaapergonomie in het algemeen en de Equilli producten in het bijzonder, zodat ze u met het juiste advies kunnen verder helpen.

Vind een Equilli-winkel in uw buurt

En ontdek onze wetenschap!